Denne oppskriften brukes stadig vekk hjemme hos oss. Mye med fisk - Laks - Ørret - Torsk
men også med Kyllinglår - kyllingklubber.
Denne gangen med fisk
Poteter i båter
Fisk i store biter (tenk på steketiden her)
løk i båter
paprika i store biter
tomater
hele sukkererter
hele hvitløksfedd
Legg grønsakene i en form, hel litt olje over å vend slik at det blir godt fordelt. Krydre med salt og pepper, og med krydder du liker godt. Trenger en del krydder. Krydre fiskebitene og stikk dem ned inn i mellom grønnsakene. La det stå i ovnen i ca 30 min 200 grader til potetene er gjennom stekt. Tomatene og kraft vil blande seg i bunnen til en fin kraft å ha over. Eller du kan lage saus ved siden av.
Synes dette er en fantastisk lett rett, og mor har bedre tid til å gjøre lekser med sine søte små
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar