Denne helgen har jammen vert hummerens helg, eller.......... det er blitt spist mye hummer så det var kansje vår helg
På fredag kom Jo med 2 stk ferdigkokte hummere. Disse delte vi i 2 fra hode av å ned med en skarp kniv. Tok ut magesekken og tarmen. la den i en form og la godt med kryddersmør over
3 fed hakket hvitløk
2 ss hakked frisk estragon
saften av 1/2 sitron
175 gr smør
Blandet dette godt sammen
la hummeren i ovnen på ca 200 grader til smøret var smeltet og hummeren varm
Salat
1 stk hjertesalat
1 neve rukkulasalat
1/2 mango i små staver
1/2 rødløk hakked
Dressing
1 ss sukker
2 ss sitron
5 ss olje
1/2 finhakked chili
Rørte dressingen sammen slik at sukkeret løste seg opp, blandet dressinen inn i salaten og lot den stå 1/2 time å trekke
Serveres gjerne med hvitløksmajones og godt brød.
Vi synes dette var kjempe godt
.............Så kom lørdag og vi var på besøk hos Morten og Tina, og dei hadde hummer........
denne gangen spiste vi den kald med brød og hvitløksmajones. Veldig godt, og veldig forsjellig fra fredagen.
konklusjon: Hummer er godt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar