søndag 10. oktober 2010

Hummer

Denne helgen har jammen vert hummerens helg, eller.......... det er blitt spist mye hummer så det var kansje vår helg


På fredag kom Jo med 2 stk ferdigkokte hummere. Disse delte vi i 2 fra hode av å ned med en skarp kniv. Tok ut magesekken og tarmen. la den i en form og la godt med kryddersmør over

3 fed hakket hvitløk
2 ss hakked frisk estragon
saften av 1/2 sitron
175 gr smør
Blandet dette godt sammen

la hummeren i ovnen på ca 200 grader til smøret var smeltet og hummeren varm

Salat
1 stk hjertesalat
1 neve rukkulasalat
1/2 mango i små staver
1/2 rødløk hakked

Dressing
1 ss sukker
2 ss sitron
5 ss olje
1/2 finhakked chili

Rørte dressingen sammen slik at sukkeret løste seg opp, blandet dressinen inn i salaten og lot den stå 1/2 time å trekke

Serveres gjerne med hvitløksmajones og godt brød.

Vi synes dette var kjempe godt

.............Så kom lørdag og vi var på besøk hos Morten og Tina, og dei hadde hummer........
denne gangen spiste vi den kald med brød og hvitløksmajones. Veldig godt, og veldig forsjellig fra fredagen.

konklusjon: Hummer er godt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar