lørdag 10. april 2010

Mais stuing

I påsken var vi på tur med Jonny og Joveig. Å da måtte vi jo diske opp med noe ekstra godt. Joveig hadde en kalkun som hun følte påsken var den rette anledningen for. Da lærte hun med noe nytt eg ikke hadde smakt før - mais stuing - Glemte å ta bilde men så egentlig ut som kvit tykk saus med mais i. Men har nok litt mer usundt en som så. Men smaket fortrefeligt godt til kalkunen.

Mais stuing (Joveig)

1 pk Philiadelfiaost fam. pk
1/4 kopp melk
1 ss margarin
1/2 ts løksalt
2 bokser mais

Slo alt sammen i en gryte og varmet det opp. Enkelt og klar til servering

Kommer garantert til å være tilbehør neste gang eg lager kalkun

1 kommentar:

  1. Brukte oppskriften og brukte stavmiksenen i sausen rett før den kokte, med veldig bra resultat.

    SvarSlett