søndag 23. januar 2011

Bursdag - Margrete 2 år.

Nå er minste jenta 2 år. Hun forsto ikke så mye av dette med selskap til å begynne med, men nå er det forstått - "pakke?"

Hun ble kjempeglad for alle hello kitty klærna og lekene.


Til mat hadde vi club sandwich til Hildemor, med et par små endringer. Taco pastasalat og vanlig pastasalat uten spekeskinke. Greit å lage noe enkelt når selskap til 14 pers skal i boks

Gjenngir oppskriften til Hildemor på Club sanwich

6 kyllingbryst marineres med 1/5 glass tandoori pasta og 1 dl yougart naturell. Blandet det og hadde alt i en pose i kjøleskapet 1 natt

Stek brystene i ovnen på 200 grader til dem er gjennomstekt
Stek 2 pakker med bacon, legg det på tørkepapir slik at alt overflødig fett renner av.
Stek 1 stk foccaccia brød

Karri majones

1 pk mills majones
3 ss karri
2 ss (4 ss) rømme
2 ss rocculapesto
salt/pepper
(synes majonesen ble litt bitter, er sikkert pga karri typen. Det finnes at hav av styrker og blandinger. Eg bruker Saga sin karri, da eg liker den veldig godt. Derfor hadde eg i sitron og sukker til eg fikk vekk den bitre ettersmaken av karri. + litt ekstra rømme)
Bland alt sammen og sett kjøligt

Rucculapesto
1 beger rucculasalat
4 fedd hvitlløk
30 gr pinjekjerner
30 gr parmesanost
2,5 dl olivenolje
salt/pepper
alt blandes i blender og settes kaldt

Montering: Del foccaciane opp i 3. Del foccaciaen i midten, smør pesto i topp og bunn. Legg så blandet salat, tomat, rødløk, kylling, bacon, karrimajonesen, mango og legg toppen på. Del nå hver stripe i trekander bortover. Sett inn en pinne i hver slik at de holdes litt sammen.

Laget noen med og uten karri majones, så er det mat for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar